ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند

نامه نمایندگان آمریکایی به شرکت‌های فناوری برای حمایت از اغتشاشات ایران

برخی از نمایندگان آمریکایی از شرکت‌های بزرگ فناوری ازجمله گوگل، مایکروسافت اپل و ... خواستند از اغتشاشات در ایران حمایت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 28
کد خبر: ۱۵۶۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، گروهی از نمایندگان آمریکایی از شرکت‌های بزرگ فناوری خواستند با استفاده از کاهش تحریم‌های دولت این کشور مربوط به دسترسی اینترنت برای ایران، از اغتشاشات خیابانی حمایت کنند.

این نامه خطاب به رؤسای شرکت‌های بزرگ فناوری شامل گوگل، متا، آمازون، مایکروسافت، اپل و دیجیتال اوشن نوشته شده است.

این نامه که تصاویر آن در توییتر منتشر شده است به امضای ۱۳ نماینده کنگره آمریکا از جمله «بن کاردین» نماینده دموکرات مجلس سنا و «رابرت منندز» رئیس دموکرات کمیته خارجی سنای آمریکا رسیده است.

پیش‌تر «آنتونی بلینکن» و «ملین جولی» وزرای خارجه آمریکا و کانادا در یک نشست خبری ضمن تکرار مداخلات خود در امور داخلی ایران، بار دیگر از اغتشاشات در ایران حمایت کردند.

پیش از این نیز کاخ سفید در بیانیه‌ای با طرح ادعا‌های بی اساس به اتهام زنی علیه جمهوری اسلامی پرداخت و مدعی شد: «پیام ما به ایران واضح است تهران باید از ارسال سلاح به روسیه دست بردارد.»

کاخ سفید در ادامه اتهام‌زنی‌های خود مدعی شد: «ما به مجازات مسئولین مرتبط با سرکوب اعتراضات (اغتشاشات) در ایران متعهد هستیم.»/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار